WOK-INN AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 345 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok-inn Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 21:57 Was heel erg lekker alleen was de oestersaus te veel mag volgende keer wat minder
10 jul 2024 om 23:17 Was verkeerd besteld wok met kip, had gebeld en kreeg een nieuwe met tofu, zoals ik had besteld. Dank daarvoor!!!
10 jul 2024 om 22:18 Had een bakje samen gesteld maar niks van wat ik had aangevinkt zat er in en kreeg dingen die ik juist niet wou
4 jul 2024 om 21:09 Thanks was heerlijkk
2 jul 2024 om 7:15 Ordered spicy but come with other sauce with very bad smell….. worst food ever I would like to have my money back
27 jun 2024 om 0:05 Top
25 jun 2024 om 19:21 Bestelling kwam precies op tijd. Lekker warm en vers gemaakt. Heeeeeerlijk gegeten. Ik raad de curry saus voor de wok aan.
24 jun 2024 om 1:32 :) lekker, tot de volgende
23 jun 2024 om 22:30 Heerlijk. Wij blijven trouwe klant
22 jun 2024 om 19:57 Tevreden
21 jun 2024 om 23:08 Snap er niks meer van, de ene keer heel lekker en vandaag smakeloos, beide bakken In de prullenbak beland
20 jun 2024 om 22:07 Erg lekker, portie was ruim en goed heet.